Löneadministratör

Löneadministratör

Stockholm
Sista ansökan 2018-12-21

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget 
I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta tillsammans med fem kollegor i en liknande roll. Vi är ett engagerat team med god stämning och högt i tak. Vi är alla intresserade av att ligga i framkant och arbetar med ständiga förbättringar. Då vi arbetar på ett IT-bolag präglas även vårt arbete av högt teknikintresse. Tillsammans administrerar och kontrollerar vi månatligen 2500 löner, 600 tjänstebilar samt 1700 reseräkningar.  
 
Som löneadministratör hos oss kommer du hantera personalformalia och löner för ca 700 anställda. Du är kontaktperson för anställda, chefer & myndigheter. Befattningen innebär också kontroll av reseräkningar, dokumentation, registerunderhåll samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lön.  
 
Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande med ett brinnande intresse för löneyrket. Du tycker om att ta egna initiativ och har förmågan att arbeta både självständigt och i lag.  
 
För att lyckas som löneadministratör på Atea behöver du:  
  • Minst 2 års självständigt lönearbete, gärna i ett större företag. 
  • Vana att arbeta i Microsoft Office. 
  • Behärska svenska språket i tal och skrift. 
  • Vara uppdaterad inom lagstiftning relaterat till löneområdet. 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Tidigare erfarenhet av lönesystemet Agda 
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift  
  • Van vid hantering av reseräkningar.  
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-12-21. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta lönechef Catharina Åkesson, catharina.akesson@atea.se eller telefon: 08 477 49 97 
 
Välkommen till Atea! 
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer