Atea Innovation söker flera systemutvecklare

Atea Innovation söker flera systemutvecklare

Luleå, Piteå, Skellefteå
Sista ansökan 2019-02-28

Atea har valt att ta en ledande position gällande digitaliseringen i Sverige. Atea Innovation är ett nationellt satsningsområde med hög tillväxt och vi söker nu flera kollegor som vill jobba med systemutveckling. Vi erbjuder Dig en spännande arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens IT lösningar. 
 
Atea har en stor kundbas och våra kunder återfinns både inom den offentliga och privata sektorn. Den pågående digitaliseringen märks på flera olika sätt hos våra kunder och det finns ett stort behov på verksamhets sidan att hitta och utveckla lösningar på morgondagens utmaningar, är det du? Heta områden, buzz word såsom IoT, AI, BI, RPA mfl. är områden som våra kunder och vi gärna jobbar med. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
 
För att lyckas som systemutvecklare behöver du:  
  • Du har erfarenhet av att designa och utveckla lösningar, back-end och front-end 
  • Du har en god problemlösningsförmåga och du vill hela tiden utvecklas och lära dig nya saker 
  • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och levererar det som förväntas av dig 
  • Du är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta i team 
  • Du är kvalitetsmedveten och har vana av att genomföra tester 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Kunskap i flera utvecklingsplattformar/utvecklingsspråk 
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt (Scrum, Kanban) 
  • Erfarenhet av vanliga utvecklingsverktyg ex. JIRA för ärendehantering, Git för versionshantering av kod, etc. 
  • Erfarenhet av molntjänster ex. Microsoft Azure 
  • Ett brinnande intresse för systemutveckling 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Om Du är redo för nya utmaningar, låt oss träffas och se om vi passar för varandra. 
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Din inställning när du ställs inför exempelvis ett nytt utvecklingsverktyg: ”Jag kan det, men har inte lärt mig det ännu”.  
 
Vem är du? 
Kanske är du klar med en utbildning och letar jobb, kanske har du hunnit jobba ett antal år och skaffat dig viss erfarenhet, kanske är du väldigt erfaren och har en fantastik verktygslåda? Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt inställning. Ta chansen och skicka in din ansökan så träffas vi och ser om vi passar varandra! 
 
Vill du bli en del av Atea Innovation? 
Du söker rollen genom att fylla i dina uppgifter, besvara några enkla frågor och skicka in ett enkelt CV. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Freddie Rosenberg, Konsultchef, via freddie.rosenberg@atea.se alternativt telefonnummer 0920-36224. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer