Konsult inom klientlösningar

Konsult inom klientlösningar

Borlänge
Sista ansökan 2019-02-28

Vi är svenska landslaget i informationsteknologi
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar     
Vi växer på alla plan och söker hela tiden efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu är vi främst på jakt efter dig som vill arbeta som konsult inom klientlösningar och har arbetslivserfarenhet som gör att du passar in i laget.     
 
Konsult klientlösningar     
Vi söker dig som har kompetens inom några av dessa områden: Microsoft SCCM, Intune, Windows 10, EMS, applikationspaketering, Office 365. Det är meriterande om du deltagit i större projekt.  
Som konsult inom klientlösningar kommer du arbeta med en eller flera kunder av varierande storlek. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet och gott konsultmannaskap.   
Du är pedagogisk, lösningsfokuserad, har stort engagemang och god samarbetsförmåga. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från försäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning.    
 
För tjänsten behöver du ha bil och B-körkort.     
 
Vårt erbjudande till dig     
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.    
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it.   
 
Ansök och bli en av oss     
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-02-28. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Kristina Lind, 0243-24 89 11, kristina.lind@atea.se 
 
Välkommen till Atea!     
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 900 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.     
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer