Servicetekniker

Servicetekniker

Stockholm
Sista ansökan 2019-01-18

En fri roll med utvecklingsmöjligheter  
Audiovisuell kommunikation är en växande marknad som i takt med det ökade behovet av kreativa kommunikationslösningar ställer krav på den tekniska kompetensen. Som Servicetekniker inom AV-teknik på Ateas affärsenhet AVK ansvarar du för att ha direktkontakt med slutkund, felavgränsa på distans och även felsöka på plats hos kund i avancerade bild och ljudlösningar.  
 
Rollen erbjuder även en flexibel arbetsmiljö med möjlighet till tjänstebil då posten innefattar resor.   
 
Atea i Stockholm  
Atea AVK (affärsområdet för Audiovisuell kommunikation) består av en bred mix av olika typer av individer och kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att ta ansvar och arbeta tillsammans i ett lag.   
 
Vi söker dig som har:   
  • Viss erfarenhet av arbete inom audiovisuell teknik  
  • Stort intresse för ljud- och bildteknik 
  • Grundkunskaper i Officepaketet 
  • God samarbetsförmåga, är ansvarstagande och visar engagemang samt är självgående och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo 
  • Körkort B  
Det är meriterande om du:  
  • Har erfarenhet av felsökning i AV-installationer 
  • Tidigare har arbetat i ett serviceyrke 
  • Har eftergymnasial bild- och ljudkunskap 
En växande organisation 
Atea är Nordens största leverantör av it-infrastruktur där affärsenheten AVK är ett växande nationellt affärsområde som spelar en avgörande roll för företagets utveckling. Organisationen har aktivt strävat efter att samla IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor som tillsammans bildar en kultur där kamratskap, samarbete, hög kvalité, ambition och engagemang värderas högt. Atea har länge drivit aktuella hållbarhetsfrågor, bland annat ökad säkerhet och hälsa för våra medarbetare, ansvarstagande i leverantörskedjan, samhällsengagemang, miljöfrågor samt etik och verksamhetsstyrning. Vi är måna om alla anställdas personliga utveckling och som sponsor till Svenska Friidrottsförbundet tror vi på en stark gemenskap.  
 
Ansök nu!  
Skicka in ditt CV och personligt brev till oss i dag via ”Ansök nu”-knappen. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 18:e Januari 2019. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Roger Lenning roger.lenning@atea.se. 
 
Välkommen till Atea! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer