Funktionschef Operations

Funktionschef Operations

Göteborg
Sista ansökan 2018-12-19

Är du en lagspelare med stark ”kan och vill” attityd som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Infrastructure Services dig som vill jobba som Funktionschef inom leverans av it som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

”Något jag verkligen uppskattar är att vi på Atea har väldigt korta beslutsled och en kultur där alla idéer hörs. Som medarbetare uppmuntras jag att ta initiativ och får ofta själv möjligheten att driva igenom mina förslag.” – Peter Hellmalm, Chef ITSM på Atea

 

Din roll i laget
Du har en spännande och utmanande roll där din uppgift är att leda, engagera och utveckla den egna funktionen och medarbetare för att nå fastslagna mål inom ramen för Ateas verksamhet. Du kommer att ansvara för en driftgrupp i Göteborg som i dagsläget består av 10 medarbetare. Du har ansvar för kostnad och leveranskvalitet för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat. Tjänsten innebär att du har personalansvar där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration ingår. Du kommer att tillhöra ett mycket erfaret team inom Atea Infrastructure Services där alla har en utpräglad serviceanda och ”vill mer”-attityd.

 

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och medarbetare.

 

För att lyckas som Funktionschef på Atea behöver du:

 • Tidigare erfarenhet av drift och leverans av IT som tjänst 

 • Vara starkt ansvarstagande, förtroendeingivande och uppskatta samt verka för struktur

 • Tidigare ledarerfarenhet 

 • Affärsmässighet, ser värdet av det vi levererar för kunden

 • Mångårig erfarenhet av processrelaterat arbetssätt, ex. ITIL

    

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har ett ansvarstagande, proaktivt och coachande förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem. Du är driven i ditt arbete och bygger lag som alltid ser till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du stimuleras av ständiga förbättringar med målsättning att optimera nytta för kund med ökad leveranskvalitet och minskade produktionskostnader. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  

 

Som en del av Ateas pågående och långsiktiga jämställdhetsarbete ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande. 

 

 

För att lyckas i tjänsten som Funktionschef bör du ha följande kompetens:

 • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom IT och Outsourcing

 • Ledarerfarenhet

 • Utpräglad serviceanda

 • Strukturerad

Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Adler, via patrik.adler@atea.se alternativt telefonnummer 044-26 96 03. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer