Systemkonsult inom nätverk, Microsoft och Vmware

Systemkonsult inom nätverk, Microsoft och Vmware

Uppsala
Sista ansökan 2018-12-31

Är du trött på att pendla till Stockholm? Är du en stjärna inom nätverk, Microsoft eller Vmware? Atea växer och just nu söker vi i Uppsala flera nya konsulter som vill ansluta sig till oss och fortsätta arbetet hos våra spännande kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling ochjag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  
 
Din roll i laget  
I rollen som Systemkonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa våra kunder i deras it-miljö med installation, uppgradering, migrering, felsökning, optimering och förvaltning.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Systemkonsult är:  
  • Att stötta våra kunder i Uppsala med omnejd med allt från förändringsprojekt till drift av befintlig infrastruktur
  • Tillsammans med våra kundteam vidareutveckla våra kunder  
  • Fortsätta bygga en rolig arbetsplats på Ateas Uppsalakontor  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
  
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Systemkonsult bör du ha någon av följande kompetenser:  
• Minst 5 års erfarenhet av IT-branschen  
• Gärna erfarenhet av konsultyrket  
• Vara specialist inom ditt område  
• Relevant utbildning inom ditt område  
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, Konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer