Atea Innovation söker driven säljare

Atea Innovation söker driven säljare

Luleå
Sista ansökan 2019-01-16

Atea Innovation fortsätter att växa och vi söker nu nästa kollega inom försäljning som skall hjälpa oss att hantera befintliga och nya kunder. Atea har en stor kundbas och våra kunder återfinns både inom den offentliga och privata sektorn. Den pågående digitaliseringen märks på flera olika sätt hos våra kunder och det finns ett stort behov på verksamhets sidan att finna lösningar på morgondagens utmaningar.  
 
Atea Innovation är en spännande arbetsplats med högt tempo som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens IT lösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  
 
Rollen som säljare innebär 
  • Kontinuerlig kundkontakt genom virtuella och fysiska möten med våra kunder 
  • Att kunna hjälpa och utveckla våra kunders verksamhet och fånga deras behov för att sedan omsätta dessa behov till krav och konkreta utvecklingsuppdrag 
  • Att ha en hög förståelse för systemutveckling och hur vi kan tillföra kundunik utveckling hos en kund för att bygga en funktion, applikation eller integration som hjälper kunden att bli bättre, effektivare och nå uppsatta effektmål 
  • Att till viss del kunna verka som projektledare och leda kunder i mindre projekt 
  • Att jobba med ny-kundsbearbetning och hitta vägar in på nya kunder och/eller nya avdelningar hos befintliga kunder 
  • Driva externa kundevent dels i egen regi men även inom etablerade och relevanta forum inom näringslivet 
  • Att kunna leda och utföra arbetet med att ta fram affärsförslag och avtal med våra kunder   
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Om Du är redo för nya utmaningar, låt oss träffas och se om vi passar för varandra. 
 
Se filmen från Ateas Landslagsläger.
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vem är du? 
Troligen har du erfarenhet av att ha jobbat i gränslandet mellan utveckling och ”slutanvändaren”. Kommunikationen och interaktionen mellan människor samt relationsskapande är en stor drivkraft hos dig. Kanske har du haft en liknande roll tidigare eller så kanske du är påväg mot en mer kundorienterad roll och är nu redo att ta nästa kliv i din karriär. Har du en relevant högskole-/universitets-utbildning i grunden? Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt inställning.  
 
Ta chansen och sök tjänsten som säljare hos Atea Innovation nu, så ser vi om vi passar varandra! 
 
Vill du bli en del av Atea Innovation? 
Skippa personligt brev, Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV och besvara några enkla frågor. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Freddie Rosenberg, Konsultchef, via freddie.rosenberg@atea.se alternativt telefonnummer 0920-36224. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer