Seniorkonsult inom identitetshantering

Linköping, Norrköping, Nyköping
2019-08-18
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på identitetshantering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
I rollen som seniorkonsult inom identitetshantering kommer du att ingå i vårt härliga gäng med seniorkonsulter, projektledare och it-arkitekter. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår både utveckling av integrationer och regelverk samt implementation av Ateas befintliga standardkonfigurationer. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring identitetslösningar. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som seniorkonsult inom identitetshantering är:  
• Arbeta med införsäljning, analys, design, utveckling, implementation, support och förvaltning.  
• Rådgivare kring identitetslösningar.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Med flera års erfarenhet inom identitetsområdet har du specialistkunskap i området.  
 
För att lyckas i tjänsten som seniorkonsult inom identietshantering bör du ha följande kompetens:  
• Arbetat flera år med Omada Identity Suite.  
• Goda kunskaper i identitetshanteringsverktyg som OIS, FIM/MIM eller CA Identity Manager.  
• Kunskap inom Windows Server, AD, powershell och it generellt.
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Konsultchef, via nina.nordell@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 37 53 40. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.  
 
Linköping, Norrköping, Nyköping
2019-08-18
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer