Examensarbete - Öppet arbete inom Digital Workplace

Examensarbete - Öppet arbete inom Digital Workplace

Stockholm
Sista ansökan 2019-01-13

Bli en del av Sveriges ledande it-företag    
Vi är marknadsledande inom it-infrastruktur och systemintegration för privat och offentlig sektor. Våra konsulter hjälper företag och organisationer över hela landet att öka nyttan med it. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
Din roll i laget  
Vi arbetar intensivt med att utveckla vår konsultverksamhet och vi är övertygade att du som student har många bra tankar och idéer. Tillsammans skapar vi Ateas fortsatta framgång. Nu har du den unika möjligheten att skriva ditt examensarbete inom vårt affärsområde Digital Workplace. Vi är nyfikna på att höra ditt förslag och vad du vill utforska inom ett av nedanstående områden. Tillsammans utarbetar vi sedan en frågeställning som vi siktar på att kunna genomföra med någon av våra kunder. 
 
Digital Workplace 
  • It Management (Projektledning, strategi och IT-styrning ) 
  • Säkerhet (Informations- och cybersäkerhet) 
  • Klient och Samverkan (Office 365, Microsoft 365, Managering av PC, Mac, plattor och mobiler) 
Din profil  
  • Du har ett stort intresse för teknik och it-infrastruktur  
  • Du är innovativ och har ett öga för att fånga upp förbättringsområden och drivs av göra skillnad och skapa mervärde för vår verksamhet och våra kunder.   
Arbetet kan skrivas enskilt eller i par och omfattar 30 högskolepoäng. Vi ser gärna att du sätter din egen prägel på arbetet och vinklar det utifrån dina intressen.   
 
Vill du bli en del av landslaget?  
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Brunzell, Rekryterare, via helena.brunzell@atea.se alternativt telefonnummer 08 - 633 68 02. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer