Marknadsprojektledare

Marknadsprojektledare

Stockholm
Sista ansökan 2018-12-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Din roll i laget   
Ateas centrala marknadsavdelning består av Voister (nyhetskanal med relevanta it-nyheter för branschen), Event (branschens bästa fysiska mötesplatser) och Kom (som kommunicerar och positionerar bolaget som Sveriges ledande leverantör av it-infrastruktur med kunden i fokus). Ateas externa kommunikation sker via flera kanaler exempelvis atea.se, sociala medier, digital kommunikation, annonsering och landslagsblogg. 
 
Marknadsprojektledare 
Nu söker vi dej som vill förstärka vårt lag inom Kom. Du ska samordna och driva marknadskommunikation med ansvar för ett av våra stora affärsområden. Du ansvarar för att gå till marknaden med erbjudanden och content inom både traditionella och nya kanaler. Du kommer upprätta en kommunikationsplan som du sedan driver och avrapporterar löpande med områdets olika enheter.  
 
För att lyckas: 
  • Du kan naturligt växla mellan att arbeta strategiskt t.ex. med en kommunikationsplan och praktiskt (driva, genomföra och löpande avrapportera) 
  • Det här är en bred roll så du behöver klara av många uppgifter samtidigt och vara stresstålig  
  • Du brinner för modern marknadsföring med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet 
  • Du har lätt för att samarbeta med andra runtomkring dej 
  • Att vara noggrann, pålitlig och hålla deadlines med hög kvalité är en självklarhet 
Meriterande egenskaper inkluderar:   
  • Dokumenterad erfarenhet av marknadsprojektledning strategiskt & praktiskt 
  • Erfarenhet av att driva aktiviteter i digitala kanaler och konvertering 
  • Erfarenhet av att analysera trafik 
  • Högskoleutbildning med inriktning Företagsekonomi/Marknadsföring eller liknande kvalificerad utbildning 
 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Ateas kultur präglas av starka värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?   
 
Ansök och bli en av oss   
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-12-31. 
 
Har du frågor så kontakta Torbjörn Jonsson Marknadschef , på mail torbjorn.jonsson@atea.se 
 
Välkommen till Atea!   
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer