Konsult generalist

Konsult generalist

Borlänge
Sista ansökan 2018-12-18

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar    
 
Atea Borlänge   
Vi är ett kontor som växer, såväl inom ren infrastrukturförsäljning som inom systemintegration och funktionsleveranser. Dessutom medför digitaliseringen allt fler spännande utmaningar tillsammans med våra kunder. En härlig resa! Gemensamt för våra konsulter är energin, målfokuset och viljan att kommunicera och ständigt växa och utvecklas. Vi arbetar med en bred flora av kunder, från stora myndigheter och organisationer till mindre privata företag. Tillsammans vill vi utveckla it i vår region och bryta ny mark i den omvälvande digitaliseringen. Atea erbjuder en dynamisk arbetsplats med stor möjlighet till nationell samverkan. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling i Dalarna. 
 
Din roll i laget 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och är serviceinriktad, har yrkesmässig erfarenhet av installation, support, drift och felsökning av datorer och kringutrustning (ex. Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk, skrivare och annan kringutrustning).    
 
Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet och gott konsultmannaskap. Du är pedagogisk, lösningsfokuserad, har stort engagemang, god samarbetsförmåga och har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget.    
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Tjänsten kräver att du har bil och B-körkort.    
 
Vårt erbjudande till dig    
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?    
 
Ansök och bli en av oss    
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2018-11-15. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Kristina Lind, kristina.lind @atea.se eller telefon 0243-24 89 11.   
 
Välkommen till Atea!    
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 900 medarbetare och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 32,4 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer