IT-konsult med fokus på nätverk och kommunikation

IT-konsult med fokus på nätverk och kommunikation

Stockholm
Sista ansökan 2018-12-31

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som seniorkonsult med fokus på nätverk/kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
I rollen som konsult blir du inblandad i diskussioner hos våra kunder om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du och/eller teamet tar fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbetar med den tekniska implementationen.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.   
 
För att lyckas i rollen som konsult inom nätverk och kommunikation tror vi att: 
Du har flera års erfarenhet och vana av att arbeta självständigt eller i team med dina kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du drivs av att vidareutvecklas och arbeta som specialist men samtidigt har förmågan att se helheten i kundernas komplexa IT-miljö. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:
  • Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk/kommunikationsområdet. Exempelvis kring routing/switching, LAN, WLAN, SDx, kommunikationssäkerhet. 
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och hitta bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov. 
  • Du är en person som strukturerat driver arbete enskilt eller i grupp. 
  • Du har tekniska erfarenheter av arbetet med lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, 
  • HPE/Aruba, VMWare, Fortinet, Check Point eller F5. Gärna i kombination med certifiering.
Det är meriterande om du jobbat i en konsultroll eller kund- och leverantörsförhållande på annat sätt. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Joakim Nildén, joakim.nilden@atea.se eller telefon: 08-477 49 40. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer