Projektledare

Borlänge
2019-05-05
Är du en lagspelare som vill ta steget till oss på Atea? Just nu söker Atea Borlänge dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för svenska landslaget i informationsteknologi.
 
Din roll i laget   
I rollen som projektledare ansvarar du för att hos våra kunder genomföra projekt av olika komplexitetsgrad mot fastställda mål. Det innebär att du kommer leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet. Projekten är inom IT vilket kan vara utrullningsprojekt, migreringsprojekt och införandeprojekt. Till ditt stöd har du vår andra projektledare men även övriga hjälpsamma kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.   
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som projektledare är:   
  • Ansvara för att genomföra projekt enligt vår projektmodell.   
  • Leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet.   
  • Samordna, informera och stötta projektdeltagarna.   
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:   
Du sätter höga mål för dig själv och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du eftersträvar att utvecklas och söker aktivt efter utmaningar. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   
 
För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kompetens:   
  • Kunna leda och engagera andra människor.   
  • Vara strukturerad och målinriktad.   
  • Att tidigare ha arbetat som projektledare.   
  • Kunskap inom PPS och ITIL är meriterande.   
Vill du bli en del av landslaget?   
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Peter Mann, via peter.mann@atea.se alternativt telefonnummer 0243-24 89 45. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.   
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!   
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.   
Borlänge
2019-05-05
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer