Laddar meny

Systemkonsult Kommunikation & Säkerhet

Kiruna, Gällivare, Luleå eller Piteå
Sista ansökan 2018-05-04

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
Atea i Norrbotten (ortsnamn eller enhet) (Detta är en valfri del) 
Atea Norrbotten består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Du ingår i grupp med erfarna experter där fokus och spetskompetens är tjänster, produkter och lösningar inom nätverk, kommunikation och säkerhet. Här deltar du som en specialist inom teknikområdet kommunikation och säkerhet där du även förväntas ha kunskaper kring övriga komponenter i en IT-infrastruktur såsom virtualisering, servrar, klienter och lagring. 
I ditt dagliga arbete ingår uppgifter som konsultation kring kundens teknikval, teknikstrategi och arkitektur. Du är med och utför teknisk implementering och konfigurering. Arbetet utförs självständigt eller i samarbete med kollegor. 
Dina uppgifter omfattar även att stötta driften gällande kommunikations och säkerhetslösningar i form av andra och tredje linjesupport varför en stark teamkänsla är av vikt. 
Allt arbete skall präglas av Atea värderingar och kultur vilket betyder att begreppen engagemang, personligt ansvar och laganda skall vara framträdande egenskaper i arbetets utförande. Merparten av arbetet utförs på plats hos våra kunder. 
 
För att lyckas som Systemkonsult Kommunikation & Säkerhet behöver du:  
  • Delta i förstudier, projekteringar och lösningar i uppdrag och projekt. 
  • Implementation av lösningar inklusive dokumentation och test. 
  • Du har tidigare erfarenhet från arbete inom kommunikation och säkerhetsområdet men besitter även en bred grund med erfarenheter av Windows/Linux operativsystem och dessa applikationer. 
  • Goda kunskaper inom nätverk är en förutsättning, certifieringar inom HP, Cisco, Checkpoint, Fortinet, Citrix eller liknande är meriterande. 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. 
  • Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. 
  • Ansvar för egen kompetensutveckling via självstudier eller önskemål om utbildning. 
  • Ansvar för god teknisk kvalité i eget arbete och överlämningar till drift. 
  • Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 April. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Michael Lilja, michael.lilja@atea.se eller telefon: 0980-845 92  
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer