Laddar meny
Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Kiruna, Gällivare, Luleå eller Piteå
Sista ansökan 2018-05-04

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
Atea i Norrbotten (ortsnamn eller enhet) (Detta är en valfri del) 
Atea Norrbotten består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
I rollen som verksamhetsutvecklare får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar själv eller tillsammans med kollegor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer. Du ska ha analytiskt sinnelag, vara strukturerad samt ha förmågan att se helheten. Som person är du kommunikativ, drivande och kan ta egna initiativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.    
 
För att lyckas som Verksamhetsutvecklare behöver du:  
 • Gedigen erfarenhet av processutveckling och förändringsarbete i samband med organisationsförändringar 
 • God kunskap och erfarenhet av att leda workshops i syfte att inhämta information, analysera behov och omsätta i praktisk handling 
 • God förmåga att för kund analysera och visualisera samband från vision, mål och processer till informationsmodell och systemkrav 
 • God erfarenhet av att kommunicera muntligt/skriftligt och vara föredragande i exempelvis styrgrupper/ledningsgrupper inom företag/organisationer 
 • God erfarenhet av strategi-, projekt-/portföljstyrning och förvaltning (PM3/ITIL) 
 • God förståelse för digitaliseringens möjligheter i traditionell verksamhet 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
 • Gedigen erfarenhet av projektstyrning, process-, informations-, och kravmodellering 
 • En utåtriktad personlighet och ett driv och vilja att lära sig nya saker 
 • Erfarenhet att arbeta med kvalitetsstyrningssystem 
 • Erfarenhet av arbete med kravställning 
 • Erfarenhet av affärssystem och/eller personalsystem 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 April. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Michael Lilja, michael.lilja@atea.se eller telefon: 0980-845 92  
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer