Laddar meny
Teknikkonsult

Teknikkonsult

Kiruna, Gällivare, Luleå eller Piteå
Sista ansökan 2018-05-04

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
Atea i Norrbotten (ortsnamn eller enhet) (Detta är en valfri del) 
Atea Norrbotten består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Har du ett brinnande intresse för it? Vill du ta nya steg i it-branschen och fortsätta din utveckling som konsult på ett bolag vars mål är att ha branschens nöjdaste medarbetare? Vill du ingå i ett team av konsulter som har en bred teknisk repertoar där du får ett värdefullt utbyte av kunskaper? Då är du vår näste teknikkonsult!   
 
Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller bli en del av en tyngre befintlig leverans.  
Rollen som teknikkonsult innebär att du får stor variation i kunderna du möter och uppdragen du utför. Till stöd har du dina kollegor, som kan dela med sig av sin erfarenhet, och din konsultchef som är mån om din personliga utveckling, exempelvis i form av utbildning genom Atea-bekostade certifieringar från branschens största leverantörer.   
 
För att lyckas som Teknikkonsult behöver du:  
 • God teknisk kunskap om allt från datorers uppbyggnad till vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server   
 • Logiskt tänkande och vana av felsökning   
 • Företagsam och ansvarstagande personlighet   
 • Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga   
 • Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift   
 • B-körkort   
Meriterande egenskaper inkluderar: 
Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (ex. Microsoft OS, Internet Explorer, Microsoft Office, AD, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)   
 • Eftergymnasial utbildning med it som fokus   
 • Kunskaper inom Citrix och VMware   
 • Kunskap inom Cisco/HPE/Fortinet   
 • Kunskaper inom ITIL   
 • Erfarenhet av konsultrollen 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 April. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Conny Öhlund, conny.ohlund@atea.se eller telefon: 0911-22 63 49  
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs. 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer