Laddar meny
Alternate Text

Junior IT-konsult inom service och support - vill du vara en i laget?

Helsingborg
Sista ansökan 2018-03-30

Bli en del av det svenska landslaget i IT-Infrastruktur 
Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata om IT och Teknik? Tycker du att det verkar roligt att jobba med utmanande tekniska problem i en organisation som engagerar sig i din utveckling? Är du dessutom en teamplayer med en grym servicekänsla, och målmedvetenhet? Då kan Atea vara rätt plats för dig! Vi har leveranser i hela Skåneregionen och kan vara flexibla med din placering. Just nu söker vi konsulter inom Helsingborgsregionen med omnejd.
 
Vi har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi är landslaget i IT-infrastruktur och våra medarbetare brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget 
Som It-konsult inom support och service kommer du att ingå i vårt affärsområde Services. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Inom services kommer du att vara Ateas ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Som servicedesk agent kan du till exempel hantera allt från de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem och standardapplikationer, till mer specifika problem gällande infrastruktur kopplat till klienten. Vill du istället jobba som on site-tekniker hjälper du användare på plats med både hårdvaru- och mjukvaruproblem. 
 
Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna, via erfarenhet eller genom att gå våra interna karriärprogram och rikta in dig mot exempelvis säkerhet, datacenter, kommunikation eller projektledning. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just IT.  
 
Personliga egenskaper 
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea tror vi att du 
 • Har ett brinnande intresse för IT, teknik och service 
 • Är målmedveten, nyfiken och utvecklingsbenägen 
 • Tar ansvar för dina arbetsuppgifter och åtaganden, för kunden, Atea, och framför allt sin egen utveckling 
 •  Är serviceinriktad och har fokus på att ge kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig. 
 • Har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga 
 
Kunskaper och erfarenheter 
För att lyckas i rollen som it-konsult inom Services på Atea krävs att du 
 • Har goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server 
 •  Har ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik 
 • Talar och skriver engelska och svenska flytande 
 • Har B-körkort 
 
Meriterande är även om du 
 • Har en eftergymnasial utbildning med IT som fokus 
 • Har arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.  
 • Har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).  
 • Har kunskaper inom ITIL  
 • Talar ytterligare språk utöver svenska och engelska  
 • Har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana varandra på ett öppet men respektfullt sätt. Det handlar om att sätta tydliga mål och hjälpa varandra gå den vägen vi utmanat oss själva att gå. Vi gör detta tillsammans, tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål och utveckling. Vi är svenska landslaget inom IT-infrastruktur och vi bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du vara med? 
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen eller på följande länk: http://www.atea.se/karriar/ (Hittar du inte din tjänst, så tryck på ”Se alla lediga jobb”). Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Kontakt  
Frågor rörande tjänsten besvaras av rekryterare Anna Joelsson (070 296 71 62) 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer