Laddar meny
Alternate Text

Flexibel junior IT-konsult inom Service & Support

Malmö, Lund
Sista ansökan 2018-03-30

Bli en del av det svenska landslaget i IT-Infrastruktur 
Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata om IT och teknik? Har du erfarenhet av IT-support och är duktig på att vara flexibel och snabbt sätta dig in i nya situationer och tekniska utmaningar? Är du dessutom en teamplayer med en grym servicekänsla och målmedvetenhet som vill bli en del av en organisation som engagerar sig i din utveckling? Då kan Atea vara rätt plats för dig! 
 
Vi har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi är landslaget i IT-infrastruktur och våra medarbetare brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget 
Som It-konsult inom support och service kommer du att ingå i vårt affärsområde Services. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Du kommer i den här rollen att vara flexibel och stötta upp supporten hos flera av våra kunder. Hos alla dessa kunder gäller uppstöttning av slutanvändarsupport. Hos vissa är det service desk där du hanterar allt från de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem och standardapplikationer, till mer specifika problem gällande infrastruktur kopplat till klienten, hos vissa är du kundens it-tekniker och har en mer övergripande funktion. Detta ställer krav en flexibilitet från din sida, en förmåga att snabb kunna sätta dig in i olika typer av leveranser och att kunna bemöta olika typer av människor. Du kommer att vara Ateas ansikte utåt och därför ställs höga krav på dina personlig egenskaper och ditt konsultmannaskap.
 
Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag och möjligheten till utveckling finns. Den roll vi nu tillsätter blir ledig på grund av en förflyttning inom Atea. Du kan utvecklas antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna, via erfarenhet eller genom att gå våra interna karriärprogram och rikta in dig mot exempelvis säkerhet, datacenter, kommunikation eller projektledning. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just IT.  
 
Personliga egenskaper 
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea tror vi att du 
 • Har ett brinnande intresse för IT, teknik och service 
 • Är målmedveten, nyfiken och utvecklingsbenägen 
 • Tar ansvar för dina arbetsuppgifter och åtaganden, för kunden, Atea, och framför allt sin egen utveckling 
 •  Är serviceinriktad och har fokus på att ge kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig. 
 • Har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga 
 
Kunskaper och erfarenheter 
För att lyckas i rollen som it-konsult inom Services på Atea krävs att du 
 • Har erfarenhet av IT-support sedan tidigare
 • Har goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server
 • Har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.
 •  Har ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik 
 • Talar och skriver engelska och svenska flytande 
 • Har B-körkort 
 
Meriterande är även om du 
 • Har en eftergymnasial utbildning med IT som fokus .  
 • Har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).  
 • Har kunskaper inom ITIL  
 • Talar ytterligare språk utöver svenska och engelska  
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana varandra på ett öppet men respektfullt sätt. Det handlar om att sätta tydliga mål och hjälpa varandra gå den vägen vi utmanat oss själva att gå. Vi gör detta tillsammans, tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål och utveckling. Vi är svenska landslaget inom IT-infrastruktur och vi bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du vara med? 
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen eller på följande länk: http://www.atea.se/karriar/ (Hittar du inte din tjänst, så tryck på ”Se alla lediga jobb”). Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
 
Kontakt  
Frågor rörande tjänsten besvaras av rekryterare Anna Joelsson (070 296 71 62) 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer