Laddar meny
Alternate Text

Printtekniker

Norrköping, Linköping, Nyköping
Sista ansökan 2018-03-23

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.
 
Din roll i laget  
I rollen som printtekniker ingår du i vårt lokala team men arbetar också tillsammans med vår nationella print- och serviceorganisation. Det lokala teamet är uppdelat i printservice respektive garantiservice där du kommer att samarbeta nära vår andra printtekniker inom printservice. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av printutrustning, i huvudsak hos våra kunder.  
 
Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
För att lyckas som Printtekniker behöver du:  
• Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur.  
• Vara kommunikativ med en mycket pedagogisk förmåga.  
• Ha relevant yrkeserfarenhet samt utbildning på minst gymnasienivå.  
• Vara driven och analytisk.  
• Ha yrkesmässig erfarenhet av service på några av de ledande printermärkena (Kyocera, Lexmark, HP och Nashuatec).  
• Inneha B-körkort.  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Certifikat inom print.  
• Kunskaper inom ITIL.  
• Eftergymnasial utbildning med it som fokus.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 23:e mars. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef, Isabelle.Johansson@atea.se eller telefon: 011 – 19 46 07.  
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.  
 
Sök denna tjänst
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer