Laddar meny

HR-koordinator

Stockholm
Sista ansökan 2017-10-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
HR på Atea  
Ateas HR avdelning består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Atea växer och det gör även HR avdelningen, därför söker vi nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
 
Din roll i laget  
I tjänsten som HR-koordinator arbetar du brett med det operativa personalarbetet. Utöver löpande HR-administration förekommer bland annat inledande arbete vid omorganisationer, rekryteringar, arbete med personalpolicys, arbetsrättsligt arbete samt diverse administration.  
 
I rollen som HR-koordinator kommer du att ansvara för Ateas HR-support och utvecklingen av funktionen, det innebär att förnya och optimera befintliga arbetssätt, effektivisera arbetet genom nya lösningar och upprätthålla ett gott och väletablerat samarbete med medarbetare, kollegor och chefer.  
 
HR-avdelningen på Atea består av HR Chef, fem HR Business Partners, tre HR specialister och två HR koordinatorer.  
 
För att lyckas som HR koordinator behöver du:  
• Relevant HR utbildning  
• Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete  
• Kunskap inom arbetsrätt och arbete med kollektivavtal  
• Vana att arbeta i powerpoint, word, excel  
• Vara strukturerad, serviceminded, ha en hög kommunikationsförmåga samt värdesätta god planering  
• Vara trygg i att arbeta självständigt  
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Tidigare erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem  
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift  
 
 
Det här är rollen för dig som har ett stort intresse för HR frågor och som trivs att arbeta brett inom området. Du har förmågan att arbeta självständigt, prioritera, vara noggrann och ta eget ansvar för ditt uppdrag. Vi tror vidare att du är inkluderande i ditt sätt och trivs i en arbetsgrupp som värdesätter humor, arbetsglädje och samarbete.  
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för system och av att driva och utveckla HR-administration som en del av affärsverksamheten
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 Oktober. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Hallman, HR Business Parter, robin.hallman@atea.se eller Lisa Öhrstedt, HR Chef lisa.ohrstedt@atea.se  
 
Välkommen till Atea!  
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer