Laddar meny

Informationssäkerhetskonsult

Skellefteå
Sista ansökan 2017-10-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar. 
 
Atea Skellefteå växer, precis som övriga Atea, inom säkerhetsområdet i både cybersecurity- och informationssäkerhet. Målet är att före utgången av 2018 ta positionen som nummer ett på den svenska marknaden. För att nå målet har ledningen tagit beslut om ytterligare satsningar som innebär förstärkning inom både försäljning, leverans och ledning.   
Det ökade informationsflödet, nya lagar samt digitaliseringsutvecklingen, sätter krav på en bra arkitektur och strategi som möter upp mot de nya kraven och skapar förutsättningar för våra kunder att nå sina mål.   
 
Din roll i laget  
Vi tror att Du antingen har erfarenhet inom informationssäkerhet eller jobbar med något helt annat idag men har insett att detta område är grunden för en hållbar och utvecklingsbar digitalisering.  Det vill säga, vi söker dig som brinner för området och är villig att anta utmaningen!   
 
Du kommer att få många kompetenta kollegor som kommer att stötta dig och bidra till din personliga utveckling. 
Den kommande Dataskyddsförordningen(GDPR), NIS-direktivet, händelser kring Transportstyrelsen och Polisen samt andra it-incidenter belyser frågan om behovet av ett systematiskt informationssäkerhetsarbete.   
Du kommer att hjälpa våra kunder att ta behovsstyrda beslut i deras digitalisering. 
 
För att lyckas som Informationssäkerhetskonsult har du:   
- Ett brinnande intresse att lära dig mer inom informationssäkerhet.   
- God kommunikativ förmåga att formulera kundens problemställning   
- Grundläggande förståelse för riskbedömning och kan leda workshops   
- Förmågan att arbeta självständigt med enklare uppdrag och du ska kunna arbetsledas av en mer erfaren konsult.   
- Du måste klara myndigheternas bakgrundskontroller.   
- B-körkort 
 
Meriterande erfarenheter:    
- Arbetat som projektledare/workshopsledare   
- Har haft rollen som personuppgiftsombud   
- Akademisk examen inom informationssäkerhet   
- Informationssäkerhetscertifieringar (t.ex. ISACA CISA/CISM)   
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 oktober 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Fredrik Vikström, 0910-28 98 09, fredrik.k.vikstrom@atea.se eller Platschef Magnus Tjernström, 0910-28 98 02, magnus.tjernstrom@atea.se
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 
 
 
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer