Laddar meny

Generalistkonsult

Värnamo
Sista ansökan 2017-10-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.
 
Din roll i laget  
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar själv eller tillsammans med kollegor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation till förvaltning. Du planerar dina uppdrag och ansvarar för din kalender. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.  
 
Vi söker dig som brinner för att lära dig det senaste och som vill vara en del i vår fortsatta utveckling i Värnamo.  
 
Kunskap inom något eller flera av följande områden:  
• Klient - Windows 10/8/7  
• Server - Windows Server/Linux  
• Nätverk – Cisco/HPE/Fortinet  
• Powershell  
 
För att lyckas som konsult behöver du:   
• Vara bra på att kommunicera, såväl i tal som i skrift  
• Uppskatta strategiska och tekniska dialoger med kundens verksamhet  
• Tala flytande svenska och engelska  
• Inneha körkort B  
  
Meriterande inkluderar:  
• Arbetat som konsult tidigare  
• En pedagogisk personlighet  
• Certifieringar inom något av ovanstående kunskapsområden  
Det är viktigt att du brinner för det du gör, tar personligt ansvar och har ett stort engagemang. Egenskaper som sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen it-personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 oktober. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Jarelv, konsultchef, henrik.jarelv@atea.se eller telefon: 036-34 82 90.
 
Välkommen till Atea!  
 
 
 
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer