Laddar meny

IT-specialist Klient & SCCM

Umeå
Sista ansökan 2017-10-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Din roll i laget  
Vi söker dig som är en erfaren tekniker eller konsult med kompetens inom Microsoft SCCM eller som är en aspirerande stjärna inom området. Som SCCM-tekniker hos Atea kommer du att ingå i vår Client Management-gruppering som arbetar med drift, support, förvaltning och spännande projekt för våra kunder vilka är medelstora och stora aktörer inom olika branscher.   
 
För att lyckas som IT-specialist inom Klient behöver du:  
• erfarenhet av att arbeta i större Microsoft SCCM-miljöer  
• förmåga att felsöka och optimera befintliga system  
• ha arbetat med drift och förvaltning av större verksamheter  
 
Meriterande inkluderar:  
• certifieringar inom Microsoft SCCM/Mobility   
• certifieringar inom Microsoft Windows Server och Windows 7/10  
• kunskaper inom Powershell och/eller SQL  
• kunskaper inom Microsoft Intune, Azure AD och Office365  
• arbetet med applikationspaketering MSI och App-V  
• arbetat med support/kundservice och/eller projekt tidigare  
 
Du behöver vara lyhörd för kundens behov, strukturerad, serviceinriktad och kreativ i din framtoning. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Affärsmässighet är en självklarhet för dig. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "ansök nu"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 oktober. Tjänsten kommer att tillsättas i Stockholm alternativt Umeå. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Viktoria Herjeryd; viktoria.herjeryd@atea.se  
 
Välkommen till Atea!   
 
 
Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börsen. 
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer