Laddar meny

Säkerhetskonsult

Kalmar, Karlskrona
Sista ansökan 2017-05-30

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar
 
Atea Kalmar/Karlskrona  
Vi fortsätter att växa i Kalmar och Karlskrona. Vårt kontor består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu en konsult för att stärka oss inom säkerhetsområdet och som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.
 
Din roll i laget  
I rollen som konsult inom säkerhet arbetar du praktiskt och teoretiskt med taktiska frågor. Merparten av din tid kommer du att arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Du kommer att vara delaktig som rådgivare kring säkerhetslösningar och kan bli involverad i allt från säljstöd, analys, design och implementation till support. Du kommer att ingå i ett team med ett antal säkerhetskonsulter samt arbeta nära tillsammans med andra konsulter inom Atea för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.  
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom säkerhetsområdet och är beredd att leverera säkerhetskompetens och förändring hos kund. Du har god förståelse för hur informationssäkerhet och it-säkerhet skapas och upprätthålls.  
 
För att lyckas som säkerhetskonsult behöver du:  
  • Ha ett brinnande intresse för it- och informationssäkerhet.  
  • Arbeta inom it- och informationssäkerhetsområdet.  
  • Ha minst tre års erfarenhet av arbete inom it- och informationssäkerhetsområdet, till exempel med produkter, lösningar, analyser och klassningar.  
  • Känna till gällande lagar och regelverk, till exempel PuL, ISO27000 och PCI DSS.  
  • Vara lyhörd, verbal, strukturerad och självgående
Meriterande egenskaper inkluderar:  
  • Certifieringar inom informationssäkerhet, t.ex. CISSP, CISM, CISA eller liknande  
  • Certifieringar, utbildning eller examen inom it-säkerhet, produkter eller allmänt.  
  • Kunskaper inom Microsofts klient och serverplattformar  
  • Jobbat som konsult tidigare, externt mot kunder eller internt i en större organisation  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30 maj 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Gustav Nilsson, gustav.nilsson@atea.se eller telefon 0480-362270.
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer