Laddar meny

Hållbarhetsspecialist

Stockholm
Sista ansökan 2017-05-31

Vi är svenska landslaget I IT-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Vi letar efter en hållbarhetsspecialist som ska driva implementation av Atea’s hållbarhetsprogram för leverantörskedjan. Programmet syftar till att säkerställa att leverantörers arbete systematiskt utvärderas och följs upp för att säkerställa att det möter vår förväntan och kontinuerliga förbättringar sker för att minimera negativ påverkan. Programmet också syftar till att Ateas kunskap och insyn i leverantörskedjans utmaningar kontinuerligt uppdateras.  
Du kommer att arbeta i hållbarhetsteamet under Atea Product Service. Teamet är ansvarigt för att säkerställa att Atea lever upp till vår uppförandekod och våra kunders krav avseende sociala och hållbarhetsfrågor i leverantörskedjan; att supportera interna intressenter i hållbarhetsfrågor i leverantörskedjan samt ansvara för Atea medlemskap och engagemang i EICC - electronic industry citizenship coalition.  
 
För att lyckas som hållbarhetsspecialist hos oss behöver du:  
För att lyckas som hållbarhetsspecialist hos oss – du gillar att arbeta med olika intressenter, är nyfiken och kan arbeta flexibelt med olika utmaningar; du är bekväm med att använda data för beslut. Du brinner för hållbarhet och aktivt letar efter förbättringsmöjligheter i både processer och resultat.  
 
Kvalifikationer och meriterande egenskaper: 
• Högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom området hållbarhetsfrågor   
• 2-4 års erfarenhet med hållbarhetsfrågor   
• Goda kunskaper inom de viktigaste hållbarhetsfrågorna i leverantörskedjan samt erfarenhet av olika hållbarhetsverktyg och arbetssätt är meriterande. 
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt   
• Van användare av Office-paketet.  
 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 maj. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hållbarhetsansvarig leverantörskedja Chiara Selvetti chiara.selvetti@atea.se eller telefon: 0701906845.
 
Välkommen till Atea!  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer