Laddar meny

Informationssäkerhetskonsult

Malmö
Sista ansökan 2017-05-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar själv eller tillsammans med kollegor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation.  
Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.  
 
För att lyckas som Informationssäkerhetskonsult behöver du:  
Vara väl förtrogen med ISO 27000 / införande av LIS  
Kunna ta en kunddialog på strategisk C-level nivå  
Van att arbeta och leda projekt hos kund  
 
Meriterande inkluderar:  
Informationssäkerhetscertifieringar (t.ex. ISACA CISA/CISM)  
Akademisk examen inom informationssäkerhet  
Jobbat med Informationssäkerhet i minst 5 år  
Van att göra verksamhetsanalyser, risk- och sårbarhetsanalyser och GAP analyser  
 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31/5. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef stefan.hansson@atea.se .  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer