Laddar meny

Atea i Göteborg satsar på unga talanger i nytt utvecklingsprogram, Atea Accelerate

Göteborg
Sista ansökan 2017-05-24

 
Atea samlar på stjärnor. Vi vill anställa, skapa, utveckla och behålla dem.  
 
Vi vet att det är vår förmåga att ständigt utveckla våra medarbetare, men också hur vi väljer att arbeta, som kommer avgöra vilka stjärnor som lyser på vår himmel idag, i morgon och i övermorgon.  
 
Vi på Atea i Göteborg är stolta att presentera Atea Accelerate, vårt nya utvecklingsprogram för unga talanger. Vi söker dig som nyss gått ut skolan eller bara har några års erfarenhet som vill och kan mer.  
 
I Atea Accelerate påbörjar du din resa mot att bli en av våra stjärnkonsulter inom IT-infrastruktur. Vi söker dig som har en hög ambition och stark drivkraft att tillsammans med oss bygga Sverige med IT. Du kommer att få jobba med våra och våra partners lösningar i starka och motiverade team och med de mest spännande kunderna.  
Programmet startar i höst och pågår i 6 månader. Vid fullföljt program går din provanställning över i en tillsvidareanställning som konsult på Atea.  
 
För att guida dig i ditt dagliga arbete har du en mentor som kommer att se till att du kommer in i arbetet. Arbetet kan typiskt bestå av deltagande i olika av projekt, men också att driva egna uppdrag och projekt.  
 
Vi har byggt upp, och fortsätter utveckla, en enastående kompetensorganisation som gör det möjligt för våra konsulter, specialister och arkitekter att snabbt och enkelt utbyta information, erfarenheter, kunskap och ta del av nya utbildningsmöjligheter.  
 
Vill du vara med och bygga Sverige med it, ansök och läs mer om vilka områden som är intressanta för dig. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarig, Madeleine Öhlin på madeleine.ohlin@atea.se. Sista ansökningsdag är den 23-05- 2017.  
 
Vi bedriver en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och en viktig uppgift för våra chefer är att skapa branschens bästa arbetsplats. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där galenskap, humor, kamratskap och framåtanda är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer