Laddar meny

Account Manager

Östergötland

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea i Östergötland  
Atea Östergötland består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
 
Din roll i laget  
Vi söker en engagerad Account Manager som brinner för att skapa nya kundrelationer och som kan ta stafettpinnen att bära ut Ateas erbjudande till Östergötland regionens privata företag. I rollen som säljare kommer du att ingå i vårt private team som idag består av 3 personer. Vi har även ett team för publika sektorn och totalt är vi 9 personer i säljgruppen Östergötland. Atmosfären är framåtriktad och välkomnande. Jobbet på den privata marknaden består till en del av nykundsbearbetning samt även utveckling av befintlig kundbas. Till din hjälp har du ett av it branschens starkaste varumärken, en vältrimmad leveransorganisation och en stark lokal försäljningsorganisation med såväl produkt-, tjänste-, som funktionsspecialister.  
 
För att lyckas som Account Manager behöver du:  
• Gedigen erfarenhet av försäljning inom privat sektor  
• Erfarenhet och intresse av nykundsbearbetning.  
• Drivas av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende.  
• Är team-orienterad och uthållig med en egen drivkraft att lyckas.  
• Är ständigt på jakt efter nya affärs- och tillväxtmöjligheter.  
• Inneha B-körkort och ha tillgång till bil.  
• Behärska tal och skrift på svenska och engelska.  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Erfarenhet av försäljning av it som funktion  
• Har erfarenhet av produkt-, tjänste- och lösningsförsäljning  
• Ett befintligt kontaktnät och gott rykte inom privat sektor Östergötland  
 
Vi söker dig som…  
... är en engagerad, kommunikativ och lösningsorienterad säljare med stort intresse för kund- och bransch-utmaningar. Du brinner för försäljning och är skicklig på att utmana i syfte att skapa lösningar med stor verksamhetsnytta. Du är social, kommunicerar tydligt och professionellt samt har ett stort driv som tar ditt arbete, kunderna och Atea framåt.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 april. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Lindström, försäljningschef på mail: andreas.lindstrom@atea.se eller telefon: 013-465 32 13  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer