Laddar meny

Informationssäkerhetskonsult till Atea

Borlänge

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.
 
Atea Borlänge
Vi är ett kontor som växer, såväl inom ren infrastrukturförsäljning som inom systemintegration och funktionsleveranser. Dessutom medför digitaliseringen allt fler spännande utmaningar tillsammans med våra kunder. En härlig resa! Gemensamt för våra konsulter är energin, målfokuset och viljan att kommunicera och ständigt växa och utvecklas. Vi arbetar med en bred flora av kunder, från stora myndigheter och organisationer till mindre privata företag. Tillsammans vill vi utveckla it i vår region, och bryta ny mark i den omvälvande digitaliseringen. Atea erbjuder en dynamisk arbetsplats med stor möjlighet till nationell samverkan. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och vill bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling i Borlänge.  
 
Din roll i laget  
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet i Dalarna och Gästrikland. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar själv eller tillsammans med kollegor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer. 
 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom informationssäkerhetsområdet och är beredd att leverera säkerhetskompetens och förändring hos kund. Du har mycket god förståelse för hur informationssäkerhet skapas och upprätthålls.  
 
För att lyckas som Informationssäkerhetskonsult behöver du:  
  • Vara väl förtrogen med ISO 27000 / införande av LIS  
  • Kunna föra dialog inom området informationssäkerhet på såväl lednings- som operativ nivå  
  • Känna till andra erkända metoder/ramverk/standarder som BITS, PCI, Common Criteria, ITIL, COBIT  
  • Kunskap inom it-styrning utifrån kundens verksamhet (ex informationsklassificering, riskanalys, kravhantering, affärsnytta, praktiskt säkerhetsarbete  
  • Van att arbeta och leda projekt hos kund  
Meriterande egenskaper inkluderar:  
  • Informationssäkerhetscertifieringar (t.ex. ISACA CISA/CISM, Cissp)  
  • Akademisk examen, gärna inom informationssäkerhet  
  • Jobbat med Informationssäkerhet i minst 3 år  
  • Van att göra verksamhetsanalyser, risk- och sårbarhetsanalyser och GAP-analyser  
  • Erfarenhet från att arbeta med informationssäkerhet i större organisationer  
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ”Sök tjänsten”-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 januari 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef  Peter Mann, peter.mann@atea.se eller telefon 0243-24 89 45.
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer