Laddar meny

IT-konsult på Atea i Stockholm

Stockholm
Sista ansökan 2017-12-20

Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar
 
Vill du vara med i laget? 
Vi på Atea har förmånen att vi bara växer. Vi växer stort inom vår konsultverksamhet. Därför har vi behov av många olika kompetenser och specialister inom IT-infrastruktur. Just det…det är dina kompetenser inom it som vi behöver! Vi behöver ni som är seniora och även ni som inte är det, därför finns det ingen anledning att tveka. 
 
Ansök idag och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 December 2017. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Angelina Westerlund, angelina.westerlund@atea.se.
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 900 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer