Laddar meny

Konsult inom Office 365 och EMS till Atea i Borlänge

Borlänge

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.
 
Din roll i laget  
Som konsult inom Office 365 och EMS kommer du att arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att spendera merparten av din tid ute hos kund inom både offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare samt ha ett stort ansvar. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation och även överlämning till support och förvaltning. Du planerar dina uppdrag och ansvarar för din kalender. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.  
 
För att lyckas i rollen behöver du:  
Vi söker dig som har en förmåga att förmedla nytta och värde till dina kunder. Det förutsätter en bred erfarenhet och kunskap av både design och implementering av Office 365 och EMS. Du drivs av att ta dig an ny teknik och brinner för att utveckla dina kunder inom området. Lika viktigt för dig är att samarbeta med dina lagkompisar och byta erfarenheter och tips.  
 
Du har specialistkompetens inom:  
  • • Office 365.
  • • MS Enterprise Mobility + Security (EMS).
Meriterande inkluderar:  
  • • Att ha en pedagogisk personlighet.  
  • • Att vara certifierad inom efterfrågade områden.
Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen it-personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30 april 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konsultchef Johan Danielsson, johan.danielsson@atea.se eller telefon 0243-24 89 13.  
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer