Laddar meny

Contract Manager till Atea Borlänge

Borlänge

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.
 
Atea Borlänge
Atea Borlänge är inne i en stark tillväxtfas och söker nu en Contract Manager, som kommer bli en viktig pusselbit vi vår leveransorganisation. Som Contract Manager ansvarar du för försäljning och förvaltning/uppföljning av kundavtal. Du arbetar både enskilt och tillsammans med kollegor och kunder för att hantera såväl dagliga som långsiktiga avtalsfrågor. Du ansvarar även för att delta i aktiviteter för att upprätthålla en hög kundnöjdhet.  
 
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med ett positivt gäng kollegor, som alla brinner för det vi gör, sätter laget före jaget och tar personligt ansvar.  
 
Egenskaper som behövs för att lyckas i rollen:  
  • Social kompetens  
  • Strukturerat arbetssätt  
  • Grundläggande kunskap om avtalsvillkor  
  • Drivkraft att förbättra och utveckla kundens it-miljö.  
  • En pedagogisk personlighet  
  • B-körkort och tillgång till bil.  
Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör, tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen it-personal och deras användare. Är du en lagspelare passar vårt landslag i it dig väldigt bra. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30 april 2017. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Ola Andersson, ola.andersson@atea.se eller telefon 0243-24 89 08.
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer