Laddar meny

Junior IT konsult inom service och support sökes

Helsingborg med omnejd

Vi är svenska landslaget inom IT-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.
 
Din roll i laget  
Vill du ta steget in i it-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom it-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna eller helt enkelt ren och skär erfarenhet. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just it.
 
Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss för att du ska lyckas bra i rollen som it-konsult på Atea. Vi vill hitta:   
- Engagerade medarbetare; Som är nyfikna, vill lära sig och framför allt har ett brinnande intresse för it.  
- Uthålliga medarbetare; Med passion för långsiktiga mål och utveckling.  
- Ansvarsfulla medarbetare; Som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling.  
- Serviceinriktade medarbetare; Som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig. 
 
För att lyckas som it-konsult på Atea behöver du nedan kvalifikationer: 
 
Krav:  
Ett brinnande intresse för it och service. 
Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. 
Logiskt tänkande och felsökningsmetodik. 
Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server. 
Engelska och svenska i både tal och skrift. 
B-körkort 
 
Meriterande: 
Eftergymnasial utbildning med it som fokus. 
Arbetslivserfarenhet inom it-branschen. 
Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD). 
Kunskaper inom ITIL 
Ytterligare språk utöver svenska och engelska är meriterande. 
Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)   
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling och att vara TP2B (The Place 2 Be), den bästa platsen för medarbetare, kunder och partners. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana varandra på ett öppet men respektfullt sätt. Det handlar om att sätta tydliga mål och hjälpa varandra gå den vägen vi utmanat oss själva att gå. Vi gör detta tillsammans, tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål och utveckling. Vi är svenska landslaget inom it-infrastruktur och vi bygger ett bättre Sverige med it. Vill du vara med?
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2017. Frågor rörande tjänsten besvaras av konsultcheferna Annika Grönberg, +46 46 16 33 81 eller Filip Kammerton, +46 46 16 33 23. 
 
Välkommen till Atea!
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer