Laddar meny

Nu söker vi en till Marknadsprojektledare

Stockholm

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Ateas centrala marknadsavdelning består av tre enheter; Voister (nyhetskanal med relevanta it-nyheter för branschen), Event (som skapar marknadens bästa mötesplatser) och Kom (som kommunicerar och positionerar bolaget som Sveriges ledande leverantör av it-infrastruktur med kunden i fokus). Ateas externa kommunikation sker via flera kanaler exempelvis atea.se, sociala medier, landslagsblogg och vårt IT-magasin Tomorrow.  
 
Nu söker vi dig som vill förstärka vårt lag inom Kom. Du ska samordna och driva marknadskommunikation tillsammans med våra interna kunder och gå till marknaden med erbjudanden och information inom både traditionella och nya kanaler. Du har naturlig fallenhet för det skrivna ordet och en förmåga att ta emot information och skapa ett tydligt erbjudande. Du kommer att vara med att löpande uppdatera och underhålla våra kanaler liksom ett antal andra uppgifter som vi har hand om i teamet.  
 
För att lyckas:  
• Det är en bred roll så du behöver klara av många uppgifter samtidigt  
• Du brinner för marknadsföring och är intresserad av digital kommunikation  
• Du är en kreativ doer som trivs i team likväl som självständigt  
• Att vara noggrann, pålitlig och hålla deadlines med hög kvalité är en självklarhet  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Erfarenhet av att driva aktiviteter i digitala kanaler  
• Erfarenhet av att driva trafik till olika plattformar  
• Erfarenhet av att analysera trafik  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Ateas kultur präglas av starka värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2017-02-28.  Har du frågor så är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson Marknadschef, torbjorn.jonsson@atea.se eller telefon +46 8 477 49 61.  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer