Laddar meny

Lösningsarkitekt inom Datacenter på Atea i Stockholm

Stockholm

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Som lösningsarkitekt inom gruppen Datacenter arbetar du med våra strategiska partners och kunder som konsult. Du ingår i en grupp med erfarna experter där fokus och spetskompetens är tjänster, produkter och lösningar inom Datacenter.  
I ditt dagliga arbete ingår uppgifter så som konsultation kring kundens teknikval, teknikstrategi, design/arkitektur, införande och utveckling av plattformar.  
 
För att lyckas som lösningsarkitekt inom Datacenter behöver du:  
• Ett brinnande intresse och förmågan att sätta dig in i kundens utmaningar.  
• Goda kunskaper inom flera än ett av datacenterområdena datakommunikation, serverhantering, virtualisering, lagring, automatisering
• Goda kunskaper inom Microsoft och/eller Linux  
• Förmågan att kontinuerligt ta till dig och omsätta nya kunskaper  
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift.  
 
Meriterande inkluderar:  
• Erfarenhet samt certifieringar på datacenterlösningar baserat på Dell EMC´s infrastruktur och mjukvaruprodukter.  
• Högskola eller universitetsutbildning  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 24 februari. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Moltas Lindell, moltas.lindell@atea.se eller telefon: 08 477 48 56  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer