Laddar meny

Chef Atea Cloud Services

Ospecificerad ort

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. 
 
Din roll i laget innebär att Du kommer ansvara för ett av de störst växande områden i marknaden som har stor vikt för våra kunder och på så sätt Atea som bolag. Till din hjälp har du ett litet men effektivt team som har två huvuduppgifter. Den första är att ta fram nya molntjänster som vi kan leverera till våra kunder. Alla dessa tjänster måste vara genomarbetade från såväl ett marknadsperspektiv som och ett leveransperspektiv. Det är teamets uppgift att säkerställa att tjänsterna formas så vi kan sälja dessa i volym, och att alla processer och rutiner finns för hela kedjan, från sälj till leverans. Tjänsterna kan vara egenproducerade eller från 3:e part med ett Atea värde på toppen.  
 
Den andra uppgiften gruppen har är ägandeskap över befintlig portfölj. Input ska samlas in från kunder, våra lokalkontor samt våra leverantörer och ska ständigt uppdateras med funktionalitet och förbättringar för att säkerställa att vi alltid har konkurrenskraftiga tjänster.
 
Atea Cloud Services har även ett ansvar för att bistå våra regioner med aktiviteter för att säkerställa försäljning av våra tjänster. Det kan vara utbildning, marknadsaktiviteter och generella frågor om tjänsterna.  
 
För att lyckas som Chef Atea Cloud Services på Atea:   
Det är viktigt att du driver saker i mål. Eftersom våra kunder är så pass beroende av våra tjänster, och vi ska upp i stora volymer måste du ha egenskapen att kunna färdigställa och driva genom initiativ. Struktur, ordning och reda är nödvändigt i allt som görs. En god generell teknisk plattform är en fördel, och om du har erfarenhet eller kompetens kring leverans av IT som tjänst, så är det en fördel. Utöver det tekniska så måste du ha en förståelse för ekonomi, hur man följer upp våra tjänster, och hur man tar fram business case. Du kan förvänta ett högt tempo i vardagen, och deltagande i såväl strategiska som operativa frågor.  
En förståelse för hur Atea fungerar är också en fördel, då framtagandet av tjänsterna alltid kräver resurser från olika delar av organisationen, och du måste vara lyhörd för kontoren och deras önskemål.  
 
Du kommer att ansvara för att leda, engagera och utveckla dina medarbetare. Du har resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat. Tjänsten innebär att du har personalansvar, där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration ingår. 
 
I rollen som Chef Atea Cloud Services kommer du att rapportera direkt till Chef AIS, medlem i Svenska ledningsgruppen. 
 
Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör, tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt. 
 
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta befattning Peter Kocsis, Chef Atea Infrastructure Services, peter.kocsis@atea.se
 
Välkommen till Atea! 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer