Laddar meny

Servicetekniker Copy & Print

Kristianstad, Malmö eller Helsingborg

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Atea i Region Syd
Atea Region Syd består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
Servicetekniker Copy & Print 
För att lyckas som Servicetekniker behöver du:  
• Servicetänkande och vana av att arbeta med människor 
• Bred tekniskt intresse med inriktning på arbetsplats och utskriftshantering 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
• Tekniska certifieringar inom området 
• Erfarenhet av Digitala flöden och moderna utskriftslösningar 
• Befintlig kund/kontakt -bas i Sydsverige 
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ”ansök nu” knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 20 januari. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Johan Möllerstedt, johan.mollerstedt@atea.se eller telefon 044-269656 
 
Välkommen till Atea!  
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer