Laddar meny

Partner Manager Atea

Stockholm

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
 
Din roll i laget  
Atea har påbörjat en spännande resa med Dell EMC som ny strategisk partner. Tillsammans ska vi ta vara på de affärsmöjligheter som öppnar sig med sammanslagningen av Dell och EMC men även att göra nya saker på ett nytt sätt. Därför söker vi nu en ny lagspelare. Vi söker dig som ska bli ansvarig för Dell EMC inom Atea. Du kommer driva partnerskapet med fokus på att hjälpa våra fem regioner samt nationella affärsenheter att lyckas med de gemensamma målsättningarna. Det innebär att ditt driv, samspel och din kommunikativa förmåga är mycket viktigt eftersom rollen har en uttalad säljinriktning. Du ingår i vår Partnerorganisation och rapporterar till Chef Strategiska Partners.  
 
Det här är Partnerorganisationen  
Atea har idag tio strategiska partnerskap som utses nordiskt och representerar en dominerande del av vår omsättning. Partnerorganisationen har dedikerade partneransvariga som sköter samarbetet. Vi jobbar främst med koncernens tillväxtmål, aktiviteterna att nå dem och högsta partnerstatus med certifieringar för att kunna leverera dem. Vi har ett mycket nära samarbete med Affärs- och tjänsteutveckling.  
 
För att lyckas i rollen som Partner Manager Dell EMC:  
• Vinnarinställning. Du vill nå resultat.  
• Utåtriktad. Du har lätt för samarbete, socialt samspel och driva frågor.  
• Strukturerad. Du tar ansvar och hanterar många saker samtidigt.  
• Förmåga att förstå IT-transformation och hur det påverkar vårt erbjudande tillsammans med Dell EMC.  
  
Exempel på säljinriktade aktiviteter:  
• Kunna presentera Atea-Dell EMC lösningar för både kunder/kollegor  
• Exekvera aktiviteter  
• Genomföra konto mappning och planering  
• Redogöra för referens-installationer  
• Effektuera regionalt nyttjande av partnerprogram  
 
Meriterande inkluderar:  
• Dokumenterad erfarenhet av Dell EMC lösningar.  
• Dokumenterad erfarenhet av att driva ett erbjudande eller område.  
• Dokumenterad resultatframgång.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30 januari. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Strategiska Partners, annika.gustad@atea.se eller telefon: 070-7126685.  
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer