Laddar meny

Konsultchef

Malmö, Helsingborg eller Kristianstad

Atea i Region Syd består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu en ny lagkompis som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
  
Din roll i laget 
Som konsultchef leder och coachar du din konsultgrupp, fördelar arbetsuppgifter och ansvarar för bemanning, kompetensförsörjning och att aktivt sälja in nya uppdrag och kundavtal. Tillsammans med säljare, specialister och befintliga konsultchefer är du även en naturlig del av uppsatta kundteam.  
 
Din roll är att säkerställa att vi levererar enligt befintligt avtal med kvalitet som överträffar kundens förväntningar. Du har budgetansvar för uppdrag som du driver. Arbetet kommer ge dig en variationsrik vardag med många spännande utmaningar.  
På Atea delar du vardagen tillsammans med skickliga kollegor som brinner för samma sak som du gör.  
  
Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi har ett gemensamt syfte och mål - att göra komplicerade infrastrukturlösningar enkelt för våra kunder. Här råder högt i tak och verksamheten genomsyras av våra värderingar:  
  
- Vi brinner för det vi gör  
- Vi tar personligt ansvar   
- Vi sätter laget före jaget  
  
Vem är du?  
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med drift och komplex IT-infrastruktur. Du har arbetat som chef med budget- och personalansvar.   
För att lyckas med uppdraget som konsultchef behöver du ha ett starkt eget driv, ett stort intresse och bred kunskap av moderna IT-miljöer och dessutom en god förmåga att se helheten och förmåga att driva uppdrag mot uppsatta mål.  
Som person är du genuint intresserad av att se varje medarbetare i vardagen liksom att lyssna på våra kunders behov. Du har en stark affärsmässig sida och en god kommunikativ förmåga.  
Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor och kamratskap är en naturlig del av vardagen. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som gärna bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?   
 
Ansök och bli en av oss  
Är du intresserad av tjänsten, ansök nedan. Sista ansökningsdatum är 28 februari. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Island 046-16 34 33 eller philip.island@atea.se.
Välkommen till Atea!   
  
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 500 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 27,9 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen.  
 
 
Sök tjänsten
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer