Tillbaka till Karriär

Konsult på Atea

Hos Atea får du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna.

Våra tekniker och konsulter får hela tiden nya relevanta kunskaper och färdigheter och vår storlek gör att Ateas konsulter verkligen kan gå på djupet och utvecklas inom sitt specialistområde.

Kompetensutveckling

Vår kompetensutveckling bedrivs systematiskt internt, men också i nära samarbete med ledande produktleverantörer. Vi satsar på erfarenhetsutbyte och vidareutbildning bland annat genom vårt unika kompetensforum, ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips och motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Vår kompetensorganisation

Atea samlar på stjärnor. Vi vill anställa stjärnor, skapa stjärnor, utveckla stjärnor och vi vill behålla våra stjärnor.

Vi vet att det är vår förmåga att ständigt utveckla våra medarbetare, men också hur vi väljer att arbeta, som kommer avgöra vilka stjärnor som lyser på vår stjärnhimmel idag, i morgon och i övermorgon.

Därför har vi byggt upp, och fortsätter utveckla, en enastående kompetensorganisation som gör det möjligt för våra konsulter, specialister och arkitekter att snabbt och enkelt utbyta information, erfarenheter, kunskap och ta del av nya utbildningsmöjligheter.

Competence Area Experts

Våra mest tongivande konsulter inom respektive kompetensområde kallar vi Competence Area Experts. Detta är individer med mycket stor erfarenhet och djup kompetens i kombination med mycket god affärsförståelse, vidare har de en omfattande kunskap om våra leverantörers sortiment. Våra experter har fått förtroendeuppdraget att leda kompetensutvecklingen inom sitt område. De ska bl a säkerställa att Ateas samlade kunskaper och erfarenheter utvecklas och växer inom Atea, att de sprids till och används av våra konsulter för att skapa de bästa lösningarna åt våra kunder.

Digitalt nätverk

Vi satsar på erfarenhetsutbyte och vidareutbildning bland annat genom vårt unika kompetensforum, ett digitalt nätverk där alla våra konsulter och specialister på Atea dagligen diskuterar kunders utmaningar, olika lösningar, ger varandra tips och motivation och gemensamt hittar bästa laget för aktuella uppdrag.

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer