2018-01-17

Nu lanseras Microsoft Surface Book 2 15” i Sverige

Surface Book 2 som lanserades före jul fanns tidigare med en 13.5” touchskärm men nu kommer även flaggskeppet med 15” pekskärm till Europa.

Anders Grönlund
Anders Grönlund Partner Manager

Med senaste i7 processorn och chipset, Nvidia GTX 1060 grafik med 6GB minne, 16GB RAM minne, fet SSD hårddisk osv blir detta grym en arbetsplats för dig som behöver det lilla extra.

Man kan tro att med ovanstående specifikationer kommer batteritiden ligga på sedvanliga 2h och fem minuter – MEN ICKE. Vi snackar 17h kontinuerlig drift på en batteriladdning. Sedan så återfinns USB-C för externa enheter eller laddning.

För att ge ett smakprov på vad Book 2 erbjuder, så har jag tillsammans med Surface-experten Martin Öster på Microsoft testat Surface Book 2 15” i en kort film.

När kommer den?

Microsoft Surface Book 2 börjar levereras under våren 2018 till svenska kunder och för Surface köpare som också investerat i Microsoft 365 E3 och E5 programvara så kommer man via Atea kunna köpa Surface till kampanjpris.

Är du redo att gå emot ett förändrat arbetssätt – och få tillgång till rätt verktyg och miljö som en modern arbetsplats kan erbjuda inom hela din organisation?

Se även produktfilmen från Microsoft här

Är du nyfiken så har vi ett exemplar på Atea i Kista, hör av dig så får du möjlighet att kika på den. Du kan även läsa mer här.

Vi kan även hjälpa dig med råd runt för en ökad produktivitet, projekt, konsultation, säkerhet och leveranser för den moderna arbetsplatsen.

Anders Grönlund / Microsoft Partner Manager / Atea Sverige A