2017-11-14

Microsoft Windows 10 uppdatering - Fall Creators Update

Microsoft släppte den 17 oktober 2017 en ny version av Windows 10 vid namn Fall Creators Update. Men finns det några vettiga fördelar? Vi visar tre coola features!

Microsoft släppte den 17 oktober-2017 en ny version av Windows 10 vid namn Fall Creators (Detta är faktiskt den femte versionen av Windows 10).

Nyheter och förbättringar

Som alltid så finns det en mängd nyheter och förbättringar, men som kunskapsarbetare på en stressad arbetsplats, så undrar man kanske – what’s really in it for me?

För er som fortfarande hävdar att största lyftet inom it var när Intel lyfte sin processorfamilj från 286 till 386DX, (det var då vi tjänade hela minuter), så är man kanske skeptisk till alla dessa uppdateringar och merjobbet som detta innebär för ett företag eller organisation att uppgradera!

Nåja – i detta fall med Fall Creators Update (nummer 1709) så imponeras man av hur enkelt operativsystemet kan nyttja befintlig hårdvara. För att ge några exempel på detta, så har jag tillsammans med Martin Öster på Microsoft lyft fram tre coola nyheter för er som kör Microsoft Surface Pro med penna, kopplar din Iphone till din PC eller använder dig av ögoninloggning med exempelvis Surface. (det finns fler maskiner som stöder detta) Här kommer Fall Creators verkligen till sin rätt och ger ytterligare kraft för dem som vill bli ännu mer produktiva på jobbet och lägga till ytterligare säkerhetsfunktioner på sin pc.

Är du redo för kommande uppdateringar av Windows 10?
Japp, det kommer fler! En del i arbetet med den moderna arbetsplatsen är att uppdateringar snabbt ska kunna införas inom organisationen.

Här kan vi inom Atea hjälpa till med projekt, konsultation, säkerhet och leveranser för att börja din resa emot Windows 10 som tjänst.

Hälsningar

Anders Grönlund / Microsoft Partner Manager / Atea Sverige AB