2018-03-16

IBM Think i Las Vegas

19-22 mars är det dags för det årliga IBM Think i Las Vegas och vi på Atea kommer att vara där. Vi är ett blandat gäng med säkerhetsexperter, it-arkitekter, systemintegratörer och specialister. Tillsammans ser vi fram emot att höra mer om ny teknologi som förändrar och påverkar samhället, vårt levnadssätt och vårt arbetsliv.

Agendan är fullspäckad. Vi kommer bland annat att ta del av molnresor, artificiell intelligens (AI) och blockkedjeteknologier (blockchain). Vi kommer att nätverka och träffa experter inom områden som säkerhet, analys och internet of things (IoT). Listan kan göras lång. Det finns otroligt många breakout sessions, men vi ska även fokusera på hälsa genom morgonyoga, kickboxning och löpning. 

Givetvis kommer vi att lyssna till en rad olika Key Notes både från IBM och deras kunder. Jag ser framför allt fram emot att höra IBM:s CEO Ginni Rometty och den världsomspunna fysikern Dr. Michio Kaku.

Min agenda för eventet är sammanställd med hjälp av Watson (AI) för att få det som passar just min profil, vilket är otroligt häftigt. De bekväma skorna är packade tillsammans med ett nyfiket intresse att lära mig och bli inspirerad.

Vid tangenterna

Catherine Jäger Arvidsson
Specialistsäljare IBM