2018-12-20

En helt ny nivå med version 2 av Veeam Backup för Office 365

Användandet av Microsoft Office 365 är större än någonsin. När Veeam introducerade Veeam Backup för Microsoft Office 365 i november 2016 blev det en framgång och sedan dess har det hänt mycket.

När version 1.5 släpptes 2017 lades det till förbättringar för automatisering och skalbarhet som blev framgångsrikt för tjänsteleverantörer och större implementeringar. Nu i version 2 tar Veeam lösningen till en helt ny nivå genom att lägga till stöd för Microsoft SharePoint och Microsoft OneDrive for Business.

Många kanske tror att bara för att man köper en molntjänst från Microsoft så tar de hand om allt om något händer med din information. Microsoft är väldigt tydliga att de tillhandahåller endast en tjänst men det är användaren som äger och ansvarar för all data som finns där. Så det ligger alltså på användarens ansvar att det finns backup på det data man har i Office 365.

Vad är det som är nytt i version 2.0 undrar du säkert nu då?

Det finns nu möjlighet till snabb och effektiv säkerhetskopiering av Office 365 OneDrive for Business-konton med möjlighet att återställa och exportera filer och mappar med den nya Veeam Explorer ™ för Microsoft OneDrive.

Du kan även säkerhetskopiera SharePoint Online och SharePoint filer med snabb och flexibel återställning av SharePoint-webbplatser, dokument, bibliotek och listor med den redan kända Veeam Explorer.

I en nyligen omarbetad guide finns det även möjlighet att göra inställningar, söka och behålla synligheten i dina data enklare än någonsin.

”Med rätt backup vet jag att våra kunder kan sova gott på natten och känna sig trygga med att deras e-post är säker”

Vill du prova så hör av dig till oss på Armin så löser vi det.