2014-08-19

Följ med oss på årets viktigaste event i Europa

I år arrangerar Atea en resa till Barcelona med flygresa, boende och inträde till Microsofts stora konferens den 28-31 oktober (flera alternativ finns) och jag tycker det finns många anledningar till att delta som kund eller som medarbetare på Atea. Varje deltagare har en unik möjlighet att välja mellan hundratals möjligheter till lärande t.ex. tekniska sessioner ifrån SME's/MVP's från hela världen, hands-on och lärarledda utbildningar, certifieringstillfällen och den stora utställningen TechExpo med Microsofts partners och produktteam.

Jag rekommenderar verkligen arkitekter, infrastrukturspecialister och utvecklare att åka och uppleva Microsoft TechEd för det är det bästa tillfället att lära sig om hur vi löser dagens utmaningar och hur morgondagens Microsoft-lösningar ser ut, detta för att leverera nytänkande och göra det möjligt för din organisation att dra nytta av dessa för att effektivisera ditt företags verksamhet.

En annan sak som lätt glöms bort är att konferensen är även mötesplatsen för att utöka ditt professionella nätverk med likasinnade medarbetare, kunder och branschexperter och utveckla dina relationer med Microsoft som kommer att hjälpa ditt arbete i många år framöver. 

Förutom självaste konferensen kommer den som följer med på resan även att erbjudas exklusiva mötestillfällen med specialister på Atea och Microsoft, skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter med andra kunder och Atea's specialister.

Som grädde på moset har vi har bokat upp några av Barcelonas mest spännande restauranger, och vi besöker även en vingård utanför Barcelona under en av eftermiddagarna. :-)

 Nu laddar vi för en spännande 2014 H2.