2015-11-23

Cisco UCS lillebror är här för att stanna

Efter framgångarna med Cisco’s UCS-system för de stora företagen. Cisco har anpassat sitt utbud till att även ta itu med de behov som små och medelstora företag har. Det var hela innebörden av tillkännagivandet av UCS mini.

Det är fel att tro att UCS mini är resultatet av Cisco’s eftergifter och tvärtom. Det ger oss möjlighet att erbjuda en mer lämplig utformning av antal servrar för små och medelstora arbetsplatser med samma funktion och prestanda. Cisco UCS har utvecklat ett antal dokument med validerad design med partners som Microsoft, VMware, Nimble, NetApp, EMC och Oracle att underlätta genomförandet av UCS mini i applikationsmiljöerna.

UCS mini är för små och medelstora företag eller branschkontor som vill ha konfigurationer med (1-2 chassin 8-16 servrar) detta är den idealiska lösningen därför att alla anslutningar och all intelligens finns i den så kallade ”Fabric Interconnect” som är integrerat i chassit som är värd för UCS-servrar.

Detta är vad som har gjorts för att UCS mini har blivit populär hos många mindre bolag och institutioner. Många av våra kunder har valt att ha UCS mini på grund av att den är kompakt, flexibel och prisvärd.

Se på följande produkt video om ni vill veta lite mer.

Om ni är intresserade av få veta mer om produkten eller prata om den tveka inte att kontakta mig på.

Kristofer.kawas@atea.se