2016-03-04

Är du redo för hyperflex?

Cisco presenterade under Partner Summit 2016 i San Diego en ny Hyperflex hyperconverged plattform som är byggd på SpringPath teknologi. Hyperflex är en förlängning av den befintliga Cisco UCS familjen. Med Hyperflex kommer Cisco tillbaka till lagringsmarknaden efter att de tidigare drog tillbaka Invicta all-flash Array.

 undefined

Hyperflex har det konvergerade systemet med mjukvara definierade lagring, servrar och nätverk. Hyperflex-lösningar är baserade på Cisco UCS C220 / C240 chassi inklusive Fabric Interconnect.

undefined

 

 

  • Hyperflex är utformad för maximal skalbarhet. Därför är varje komponent skalbar och du behöver aldrig betala för kapacitet som du inte använder.
  • Det sker en kontinuerlig optimering av data genom deduplicering och komprimering är för att säkerställa en effektiv användning av tillgängliga resurser.

  • Cisco har uppmärksammat nätverket så att du alltid har den prestanda och kapacitet du behöver för lagring, applikationer och virtuella maskiner.

undefined

 

Cisco påpekade att man kan hantera hela Hyperflex-lösningen genom ett enda gränssnitt. Man kan använda UCS-Manager för att hantera hårdvaran och Fabric-Interconnect och en HX Data plattform vCenter plugin för att hantera lagringen.

 

 

Är du nyfiken och vill veta mer tveka inte att ta kontakt med mig.