2016-02-25

Om OmniStack och nyttan

Nästan alla företag och organisationer behöver mer än vad nuvarande molnbaserade leverantörer som Google och Amazon kan lova och leverera. De behöver en bättre konsolidering och prestanda än vad äldre infrastruktur kan ge.

undefined

SimpliVity OmniStack integrerad lösning med Cisco Unified Computing System (UCS) ger företag och organisationer möjlighet att dra nytta av en imponerande moln-ekonomi samt klass, funktionalitet, skydd och prestanda.

En OmniStack-lösning hyperconverged ger allt-i-ett. En plattform för it-infrastruktur som omfattar lagring, beräkning, nätverk hypervisor, realtid deduplicering, kompression och optimering tillsammans med kraftfull datahantering, dataskydd och återställningskapacitet.

En OmniStack-integrerad lösning med Cisco Unified Computing System är en 2U rackbaserad x86 server bransch standardsystem som kan klustras på ett effektivt sätt och är uppbyggt för att leverera prestanda, kapacitet, tillgänglighet och flexibel funktionalitet.

Genom att kombinera kraftfulla funktioner i en skalbar it-byggsten och utnyttja delade pooler av resurser har SimpliVity och Cisco stora förbättringar inom ekonomi och it-förenkling.

Är du intresserade och vill veta mer om vad Cisco och SimpliVity kan erbjuda besök gärna följande länkar.

cisco.com/c/en/us/solutions/collateral/data-center-virtualization/unified-computing/whitepaper_c11-735388.html

simplivity.com/wp-content/uploads/Data-Sheet-for-OmniStack-with-Cisco-UCS-C240-M4-Series.pdf