2016-05-27

Kraften i JA!

Säg Ja till samarbete. Säg Ja till fildelning. Säg Ja till säkerhet. Säg Ja till att sova gott om natten.

Björn Wahll Systemkonsult, Klient

Äntligen finns en dokument och filhanteringslösning som enkelt löser samarbeten och säkerhet på en och samma gång. Citrix Sharefile!

Sharefile som under många år hjälpt företag att lösa droppbox problemet eller dataläckage som det egentligen heter har nu lagt till dokumentkontroll (IRM +DLP). I samma enkla gränssnitt som man hanterar sina dokument och filer kan man nu begränsa mottagarens möjligheter att tex skriva ut, spara eller varför inte, hindra skärmklipp. Först ut i världen med Office 365 integration kan man till och med bestämma att dokument bara får öppnas online och på så vis begränsa spridning.

Har man ett DLP system idag kan man utöka användning och återanvända befintliga policys. Sharefile integrerar med de flesta system som Symantec och Microsoft genom ICAP protokollet. När du inte vill att någon ska kunna läsa dokumentet längre, skicka ett "killpill" och dokumentet blir oanvändbart.

Har då Citrix uppfunnit hjulet igen, börjat från början och låter dig vara beta testare? Nej, Citrix har licenserat teknik från företaget Seclore som jobbat med IRM i många år och är representerat i 29 länder.

 

Med alla dessa nyheter i Sharefile har Citrix tagit ett stort kliv framåt för fildelning av de mest känsliga dokumenten. Prata med din ATEA representant hur du kan dela dina dokument säkert och sova gott om natten.