Laddar meny

Kategorisering av pass

För att ytterligare förtydliga agendan för dig som deltagare har vi i år valt att kategorisera passen efter inriktning med färgkodning:

Strategiskt (gul)
Handlar om att förstå helheten och på vilket sätt verksamheten kan ta nästa steg. Vilka beslut behöver du fatta idag för att nå en långsiktig lösning som ger konkurrenskraft i framtiden? Vilka trender finns att ta hänsyn till.

Tekniskt (blå)
Passet innehåller en demo eller kluriga tekniska frågor om hur saker och ting hänger ihop?

  • Nivå 100: Grundläggande om ämnet med förklaring av begrepp som funktion, egenskap och fördelar. Förutsätter ingen eller begränsad kunskap om ämnet.
  • Nivå 200: Medelnivå. Förutsätter 100-nivåkunskap och ger specifika detaljer om ämnet.
  • Nivå 300: Avancerad nivå. Förutsätter 200-nivåkunskap med fördjupad insikt och förståelse om funktioner i en verklighetstrogen miljö. Detaljerad teknisk översikt över en delmängd av produkt/teknik som omfattar arkitektur, prestanda, migration, driftsättning och utveckling.
10 oktober 2017
12:30-12:45
S1A En titt på VR, AR och MR
Seminarie

Gränsen mellan det virtuella och det verkliga blir allt mer diffus. Vi reder ut begreppen kring Immersive Computing, VR, AR och MR, visar några praktiska tillämpningar och kollar in tekniken som gör det möjligt.

Inriktning: Strategisk
Talare: HP
S1B Ny Era inom Networking - Växla upp med SoftwareDefinedAccess
Seminarie

Våra kunders Nätverk exploderar av alla nya uppkopplade enheter. Cisco hörsammar detta och har en lösning för hur kunderna kan bygga sina nätverk på ett smart och effektivt sätt som förebygger felkällor och genom automation frigör tid att skapa verksamhetsnytta.

Inriktning: Strategisk
Talare: Cisco
S1C Traditionell Infra haltar – Hyperkonvergerat skenar förbi!
Seminarie

VSAN förenklar administrationen, förbättrar prestandan och sänker den totala kostnaden för din lagringsmiljö. VSAN är redo för alla applikationer och alla typer av laster. Vi berättar allt du behöver veta om VSAN!

 

Inriktning: Strategisk
Talare: VMWare
S1D Förbered dig för GDPR och skydda dig mot säkerhetshot
Seminarie

Microsofts moderna lösningar kan hjälpa dig att upptäcka, förhindra och rapportera cyberintrång, samt underlätta för dig att bättre kunna efterleva de nya kraven på säkerhet i dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection). Vi berättar hur.

Inriktning: Strategisk
Talare: Microsoft
S1E Gör din it-infrastruktur redo för framtiden!
Seminare

Affärsmodeller som utvecklas med hjälp av digitaliseringen ställer nya krav på organisationen. Vet du vad dessa krav egentligen innebär för din it-infrastruktur? Vi ger exempel som hjälper dig möta de nya kraven och bli väl rustad för framtiden.

Inriktning: Strategisk
Talare: Atea
S2A Från traditionell till hybrid it – HPE visar vägen
Seminarie

Med hjälp av HPE blir hybrid it enkelt. Genom att skapa en molnplattform i ditt datacenter kan du kombinera flexibiliteten i det publika molnet med säkerheten i det privata och få ut mer av din it-budget. Vi berättar mer om HPE. 

Inriktning: Teknisk nivå 100
Talare: HPE
S2B Fem viktiga it-trender du måste ha koll på
Seminarie

Det enda du kan vara helt säker på är att it-branschen utvecklas ständigt och att det krävs att man hänger med för att vara på topp. Vi har sållat ut de fem viktigaste trenderna du måste ha koll på som it-ledare i en tuff bransch. 

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Dell EMC
S2C Fler säkerhetslösningar än någonsin, är vi säkrare för det?
Seminarie

Det finns fler säkerhetslösningar idag än någonsin förr. Vi berättar hur Fortinet förenar olika säkerhetslösningar för att ge omedelbar indikation och åtgärd mot gamla, nya och framtida hot. 

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Fortinet
S2D Mitt Atea – en digital kundingång som ger nya möjligheter
Seminarie

Mitt Atea ger nya möjligheter för våra kunder. Genom en samlad ingång kan kunden nu på ett ställe följa alla sina relationer med Atea. Efter passet hjälper vi dig gärna att bli användare av systemet.

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Atea
S3A Varför pratar alla om Aruba?
Seminarie

Drömmer du om en infrastruktur som är ”mobile first”? Helt automatiserad och tillgänglig för hela nätet, med samma åtkomst och regelverk oavsett anslutning, enhet eller plats? Med Aruba kan detta bli verklighet. Vi berättar hur.

 

Inriktning: Strategisk
Talare: HPE
S3B Så startar du din it-transformation i 3 steg
Seminarie

Det är nu det händer – vi går igenom de tre stegen som krävs för att accelerera innovation och skapa hållbara resultat i den digitala världen. Hur ser din it-transformation ut?

 

Inriktning: Teknisk nivå 200
Talare: Dell EMC
S3C Storage Spaces Direct (S2D): Högpresterande storageplattform för framtiden
Seminarie

Med Storage Spaces Direct (S2D) får ni en storageplattform med hög: prestanda tillgänglighet och skalbarhet, till en låg kostnad för ert privata moln.
Lenovo berättar varför S2D är den perfekta grunden för er Azure Stack-miljö.

Inriktning: Strategisk
Talare: Lenovo
S3D Vad är en hybrid datacenterlösning – och vilka fördelar har den?
Seminarie

En hybrid molnlösning ger dig molnets alla fördelar lokalt. På det här passet visar vi hur du med hjälp av en hybrid molnlösning i ditt datacenter kan skapa automatiserade flöden i din infrastruktur och hur vi kan hjälpa dig komma igång.

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Atea
S4A Har it-avdelningen en viktig roll i er verksamhets digitalisering?
Seminarie

Oavsett var din organisation befinner sig på den digitala resan vill vi hjälpa dig att utveckla den digitala satsningen. Vår arbetsmodell hjälper dig att rangordna behov och identifiera rätt lösningar för just din verksamhet. Låt oss presentera Apple Practice.

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Atea
S4B Hyperkonvergerad infrastruktur för nästa generations datacenter
Seminarie

Genom att utnyttja kraften i det hybrida molnet med modern hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) från NetApp får du garanterad prestanda, flexibel skalbarhet helt utan inlåsning i ditt datacenter. Vi berättar hur detta kan bli verklighet för dig.

Inriktning: Teknisk nivå 100
Talare: NetApp
S4C Vi reder ut begreppen DevOps och Containers
Seminarie

DevOps, Containers och mikrotjänster – centrala innovationer för digital transformation med ursprung i Open Source. Vi reder ut begreppen, delar med oss av svenska exempel och berättar hur de kan hjälpa dig till framgångsrik digital transformation.

Inriktning: Strategisk
Talare: Red Hat
S4D Framtidens arbetsplats - Redo för digitaliseringen?
Seminarie

Teknikutvecklingen går framåt i rasande takt, det påverkar våra användare och vårt sätt att samarbeta i högsta grad. Vad kommer krävas av oss? Vad ger den för nytta? Vi delar med oss av inspirerande lösningar som redan idag finns ute hos våra kunder.

 

Inriktning: Strategisk
Talare: Atea
17:35-17:40
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer